@@header_text

Підвищення кваліфікації

ADVANCE 2 МІСЯЦЯ
Ціна курсу 37500 грн акційна ціна 26250грн
Опис курсу

Навчання поєднує найбільш комерційні технології з елементами останніх тенденцій салонної майстерності провідних шкіл Європи. Цей курс спрямовано закріплення майстерності першого рівня, підвищення професіоналізму.

Курс призначений для майстрів, які хочуть змінити своє професійне бачення, удосконалювати техніку, підвищити швидкість роботи, перейти в салон вищого класу.
Салони ”М.street” є базою стажування наших студентів — це дає можливість нашим студентам випробувати свої сили. За результатами навчання та практики, як правило, там, де є сильний освітній потенціал, питання працевлаштування вирішується позитивно. Процес відбору сильних студентів відбувається ще на етапі їхнього навчання, і після закінчення курсу студент одразу отримує шанс розпочати свою кар'єру в наших салонах краси. В іншому випадку ми передаємо характеристики та направляємо на співбесіду до найкращих салонів в Одесі. Адміністрація Академії у співпраці з Одеською Асоціацією перукарів допоможе у працевлаштуванні найкращих студентів в одеські салони краси.

Програма навчання

Комбіновані форми жіночих стрижок.
Чоловічий зал. Комбіновані форми.
Колористика (найновіші техніки фарбування).
Салонний режим.
Блок «Весільний стиліст».
Основи фотосесії.
Основи салонного бізнесу (продаж, робота в салоні).
Стажування в мережі салонів “MARAMAX” та “М.street”.

Тривалість навчання 2 місяці.


Ціна: 25000 грн
Додати до кошику